NOVOSTI IZ VETERINARSKE POSTAJE ŠMARJE PRI JELŠAH

Spoštovane stranke skupaj s svojimi pacienti

Veterinarska postaja Šmarje pri Jelšah d.o.o. ima v Šentjurju ambulanto za male živali in trgovino Tačka, kjer dobite vso potrebno hrano in opremo za vaše živali.

Z mesecem junijem se ambulanta in trgovina selita na  novo lokacijo v Šentjurju, ki je v Merkurjevi zgradbi na naslovu Drofenikova 3, Šentjur. Tam bo delovala veterinarska bolnica v novih sodobno opremljenih prostorih,  z večjimi boljšimi ambulantami, laboratorijem in kirurško dvorano. V bolnici je tudi hospital ločen za mačke in pse, ki potrebujejo našo oskrbo za daljši čas. Ekipa veterinarjev in veterinarskih tehnikov bo skrbela za zdravje vaših hišnih ljubljenčkov. Za vas smo na tej lokaciji po novem odprti vsak dan od 7. do 20. ure, izven delovnega časa pa  za nujne primere nudimo 24 urno veterinarsko pomoč vse dni v letu. Dežurstvo bodo izvajali veterinarji za male živali.

Tako smo prilagodili urnik poslovanja v ambulanti v Šmarju pri Jelšah, ki bo odslej ob torkih in četrtkih odprta od 8. do 16. ure., ostale dni v tednu pa od 7. do 15. ure. Veseli bomo, da pridete k nam v naše nove prostore  v Veterinarsko bolnico v Šentjurju, kjer bomo odprti do 20. ure.

Poleg kvalitetnih veterinarskih  storitev in izdaje zdravil za male in velike živali  vam v Veterinarski bolnici Šentjur nudimo pestro dodatno ponudbo hrane, kozmetike in drugih  pripomočkov za vaše hišne ljubljenčke.

S spoštovanjem

Kolektiv Veterinarske postaje Šmarje pri Jelšah d.o.oPokličite nas

dežurstvo 24 ur na dan

Telefon:+386 (0)3 818 27 70

Pokličite nas